Post by tainiamacadead on Feb 8, 2022 10:03:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Užasno. Neće se učitati. I piše "naišli smo na problem". I moj internet je dobar. 1/10. Molimo popravite ovo. Do tada ga nikad neću instalirati. BTW, VELIKI sam obožavatelj Bendyja i Ink Machinea.
Ova igra je stvarno dobra. Svidio mi se jednom kad sam prvi put igrao, a dan i drugi je izašao. Bendy je tako sladak, a također i Boris. Volim ovo igrati satima i kad nemam što raditi. Hvala puno! <3
Stvarno je cool i zabavan, jako mi se sviđa jer je poput starog stila.
Piše uh oh i ponovno se pokreće svaki put i ne dopušta mi da igram
Ja sam ovoj igri dao samo dvije zvjezdice jer svaki put kad ponovno pokrenem zvuk nestaje
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkády ino
Dobro je ali uvijek ima reklama kad nešto kupim!!
Kakvo glupo smeće! Više su zabrinuti zbog reklama nego igre.
Igra je zabavna, osim što iz nekog razloga tri prskanja uzrokuju toliko zaostajanja, tu gotovo uvijek dobivam štetu.
Dobra je al ne shvaćam zašto je crno bjela a Bendy onaj horor je sve crno žuto-smeđe
VELIKI sam obožavatelj BATIM igre i stvarno mi se sviđa ova igra
Zanimljivo okruženje i umjetnost, ali ovo uopće nije igra. Ovo je simulator Ad-Watch!
Mislim da je tako dobro. Ovo je TOČNO ona igra koju tražim. Ako ne mogu pronaći undertale, nađem bendyja. Ako ne mogu pronaći priču, pronaći ću arkadu. AKO NE MOGU NAĆI OVISNOST- jk to je do sada ovo tako zarazno
ELLFA. 0010025💖♥️👍💜👌☺️
Sviđa mi se..ali razlog zašto mu dajem 3 zvjezdice je zato što kad pokušavam otići u trgovinu...jer imam lego bendy set....kada uđem u trgovinu ide na 100% i ostaje tamo...
Igrica je odlićna ali kada to veliko blago baca 3 hrpe pjeska zatrese se i neda mi da se pomićem,popravite to i promjenit ću 4 ⭐⭐⭐⭐ u 5 ⭐⭐⭐⭐⭐.
Stvarno? Zašto vas 5-minutni dodaci prisiljavaju na web-stranice jer ne možete kliknuti gotovo nepostojeće gumbe za izlaz. f* U*
Ovo je aplikacija sranje 😞 ne u ono vrijeme kada sam je preuzeo kada ju je moj brat deinstalirao, ponovno je skinem, piše da mi nedostaje sadržaj, probao sam je 4 puta i ponavlja se Joey drew studiji popravi to sada
igrao prije 3 godine. imao puno bugova koje se još uvijek nisu potrudili popraviti.
Morao sam preuzeti već tri puta, stalno mi govori da mi nedostaje datoteka s Google playa i govori mi da ga ponovno instaliram i opet je učinjeno
Buuu najgora igra na svijetu/buuu very bad game of the earth
Glavni problem je zaostajanje, kada se dogodi, to su 3 napada, zaostaje i ne dopušta mi da izbjegnem, bio sam tako blizu pobjede u završnom činu, ali zbog zaostajanja sam izgubio.
Ovo je cool i zabavno ljudi pričaju o oglasima ali idk 😅u mom nema reklama ili zaostajanja to je samo skroz dobra igra, hvala onima koji su prihvatili moje mišljenje cijenim to 🙏
Kontrole super ne reagiraju. To čini igru nimalo zabavnom. Da je to bolje, bila bi sjajna igra, ali nije.
Dobra je igra dok ne dođete do 3. čina i kada to učinite nema nikakvog zvuka nisam zadovoljan svojim iskustvom
Bendy trči!!!
Kad oglas završi, moj zvuk jednostavno nestane
Čekam već sat vremena i ne želi da počne
postoji problem s greškom. Više ne mogu skakati, što onemogućuje izbjegavanje šiljaka.
Užasne, nespretne kontrole, spore kao pakao na mom niskobudžetnom uređaju i ne možete vidjeti što se sprema. Ako igrate ovu igru, imajte na umu da vas skoro samo pokušava natjerati da kupite stvari.
Ovo je jedna jako dobra igra ali sam noob jer sam na actlV ali sve jedno 5/5
Uredu
Dosadno i loše izvedeno otkidanje trenutnog trenda ručnog crtanja. Samo još jedan izgovor za gledanje reklama i Devs dobiti nešto novca. Ovo nije igra
Kad gledam oglas da bih nastavio, moram brzo zatvoriti aplikaciju i ponovno otvoriti ili kontrole ne rade.